Ідеальним доповненням для домашніх десертів стане вершково-білковий заварний крем з маслом. Приготувати її не складно, солодка заготівля здивує рідних своїм ніжним і в міру солодким смаком.
Інгредієнти: на .
- Яйце – 4 шт.
- Вершки 33% – 100 гр.
- Лимон – 0,5 шт.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Ванілін – за смаком
- Масло вершкове – 150 гр.
Процес приготування:
Готувати вершково-білковий заварний крем з маслом просто! Промиваємо лимон, знімаємо з нього цедру і вичавлюємо одну столову ложку соку.
Змішуємо цукор з лимонною цедрою. Ретельно розмішуємо або подрібнюємо в блендері.
Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо міксером до густої піни і поступово вводимо вершки і цукор з цедрою. В результаті повинен вийти пишний білково-вершковий крем.
крем додаємо лимонний сік і ставимо ємність на водяну баню. Готуємо продукт 15 хвилин і постійно збиваємо.
В окремому посуді збиваємо розм’якшене вершкове масло (жирність не менше 80%) з ваніліном.
З’єднуємо збите масло і охолов до кімнатної температури крем. Розмішуємо до однорідності.
Вершково-білковий заварний крем готовий! Можна використовувати в подальшому приготуванні десертів.
Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершків 20% жирності для торта Масляний крем для торта Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта Торти