Серед моїх фаворитів різних кремів є крем, приготований на основі сметани та вершків. Таким кремом добре просочувати торти, а також прикрашати улюблені десерти, приготовані з тіста, а також фруктів і ягід.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Вершки – 300 гр.
  • Сметана 20% – 600 гр.
  • Цукрова пудра – 200 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати вершково-сметанний крем для торта, насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти. Заздалегідь подбайте про те, щоб сметана у вас була отвешена.

Сито або друшляк застелити марлею, складеною в кілька шарів.

А потім викладіть необхідну кількість сметани накрийте вільними кінцями марлі і помістіть конструкцію в холодильник мінімум на 6 годин.

Отвешенную сметану викладіть в глибоку ємність, потім додайте необхідну кількість 33 процентних вершків і цукрову пудру. Кількість цукрової пудри відрегулюйте в залежності від власних смакових переваг і солодощі майбутнього десерту.

Скориставшись міксером, ретельно збийте масу до однорідного гладкого стану, поступово збільшуючи швидкість міксера.

Приготований вершково-сметанний крем помістіть в холодильник приблизно на годину-півтора для того, щоб він добре стабілізувався і охолодився. Після чого використовуйте крем за призначенням.

Приємного чаювання!

Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для торта з вершків Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Торти