Серед моїх фаворитів різних кремів є крем, приготований на основі сметани та вершків. Таким кремом добре просочувати торти, а також прикрашати улюблені десерти, приготовані з тіста, а також фруктів і ягід.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Вершки – 300 гр.
- Сметана 20% – 600 гр.
- Цукрова пудра – 200 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати вершково-сметанний крем для торта, насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти. Заздалегідь подбайте про те, щоб сметана у вас була отвешена.
Сито або друшляк застелити марлею, складеною в кілька шарів.
А потім викладіть необхідну кількість сметани накрийте вільними кінцями марлі і помістіть конструкцію в холодильник мінімум на 6 годин.
Отвешенную сметану викладіть в глибоку ємність, потім додайте необхідну кількість 33 процентних вершків і цукрову пудру. Кількість цукрової пудри відрегулюйте в залежності від власних смакових переваг і солодощі майбутнього десерту.
Скориставшись міксером, ретельно збийте масу до однорідного гладкого стану, поступово збільшуючи швидкість міксера.
Приготований вершково-сметанний крем помістіть в холодильник приблизно на годину-півтора для того, щоб він добре стабілізувався і охолодився. Після чого використовуйте крем за призначенням.
Приємного чаювання!
Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для торта з вершків Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Торти