Ситне і смачне блюдо, відповідне до будь-якого гарніру, – ідеальний варіант для святкового столу. Відбивні зі свинини в духовці з помідорами стабільно подобаються всім: і гостям, і домочадцям, адже м’ясо виходить дуже соковитим, ніжним і ароматним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свиняча корейка – 4 скибочки
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Сир Пармезан – 8 скибочок
- Сир Моцарелла (кульок) – 1 шт.
- Базилік свіжий – 12 листків
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування відбивною з свинини в духовці з помідорами смачний! Помідор і сир моцарелла нарізаємо кружечками
Шматочки свинини промиваємо, обсушуємо на паперовому рушнику. М’ясо трохи відбиваємо, солимо і перчимо. Обсмажуємо свинину на рослинному маслі з двох сторін по 5 хвилин до апетитної скоринки. На готове м’ясо викладаємо по 3 листочки базиліка.
Далі на свинину викладаємо кружечки помідора і моцарелли. М’ясо перекладаємо у форму для запікання, на м’ясо зверху викладаємо по 2 скибочки твердого сиру. Запікаємо м’ясо в духовці, розігрітій до 200 градусів близько 10 хвилин.
Готові відбивні зі свинини з помідорами подаємо гарячими, вони добре поєднуються абсолютно з будь-яким гарніром.
Відбивні Відбивні зі свинини в духовці Відбивні зі свинини з сиром в духовці Відбивні зі свинини з сиром і помідорами в духовці