Бувають дні, коли рецепт дуже швидкого і простого у приготуванні страви на святковий обід просто необхідний. В такому випадку виручає рецепт курячих відбивних з грибами і сиром в духовці. Здавалося б, нічого складного, а виходить дуже смачне, ароматне блюдо, яке як не можна до речі доведеться до званого столу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча грудка – 2 шт.
  • Гриби – 250 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Для того щоб приготувати курячі відбивні з грибами і сиром в духовці, свіжі гриби порізати на невеликі шматочки.

Цибулю порізати на дрібні кубики.

На сковороді на рослинній олії обсмажити гриби, посолити їх, дочекатися випаровування всієї рідини.

Потім до грибів додати цибулю, смажити до золотистого кольору інгредієнтів.

Курячі грудки відокремити від шкіри, обробити на філе. Кожне філе розрізати на дві частини для відбивних.

Підготовлені шматочки курячого філе трохи відбити, викласти у форму для запікання, змащену олією. М’ясо посолити і поперчити за смаком.

На куряче філе рівномірно викласти грибну засмажку.

Далі поливаємо філе з грибами, майонезом, а зверху насипаємо натертий на крупній тертці сир.

Курячі відбивні з грибами і сиром, запікати в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Готові відбивні подаємо гарячими, вони відмінно поєднуються з будь-яким гарніром. приємного апетиту!

Відбивні з курячого філе Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці Курячі відбивні з грибами в духовці