Апетитне і соковите м’ясо – те, що потрібно для смачного гарячого обіду або вечері. Відбивні з курячого філе з грибами готуються швидко. Їх можна подавати і до святкового столу.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Куряча грудка – 2 шт.
  • Гриби – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати курячі відбивні в духовці з грибами? Розігріваємо Сковороду з олією. Кладемо туди гриби. Цибулю очищаємо від шкірки, подрібнюємо і додаємо до грибів. Обсмажуємо на середньому вогні до повної готовності. Можна додати сіль і перець. Часу на це піде близько 10 хвилин.

Промиваємо курячі грудки. Відокремлюємо м’ясо від кістки. Розрізаємо на шматочки 1-1,5 см завтовшки. Філе відбиваємо і викладаємо на обмазаний олією деко. Зверху солимо і посипаємо меленим перцем.

На курку рівномірно викладаємо піджарку з грибів і цибулі.

Грибний шар обмазуємо майонезом і посипаємо сиром, попередньо натертим на крупній тертці. Відправляємо деко в духовку, розігріту до 180 градусів.

Випікаємо страву до готовності 25-30 хвилин. Після цього дістаємо з духовки і даємо охолонути близько 5 хвилин.

Ділимо на порції і подаємо до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!

Відбивні з курячого філе в духовці Відбивні з курячого філе з сиром в духовці Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці Курячі відбивні з грибами в духовці Курячі відбивні з картоплею в духовці Курячі відбивні під шубою в духовці