Сметана часто використовується для приготування м’ясних страв, вона добре пом’якшує м’ясні волокна. Сметанний соус підійде і для відбивних. В результаті у вас вийде дуже соковите блюдо, з ніжним смаком.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Печериці свіжі – 150 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0.5 – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія соняшникова – 3 – 4 ст.
Процес приготування:
Готувати відбивні зі свинини в духовці зі сметаною легко! Свинину промийте, просушіть і наріжте пластами по 1,5 сантиметра завтовшки. Кожен шматок м’яса накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте кухонним молотком. Відбиті шматочки складіть в миску, посипте їх сіллю, спеціями і залийте збитим яйцем.
Цибулю наріжте півкільцями. Гриби наріжте скибочками. На невеликій кількості рослинного масла обсмажте цибулю і гриби до напівготовності.
Відбивні обсмажте з двох сторін на середньому вогні, по 1-2 хвилини на кожну сторону.
Змастіть форму для запікання олією, викладіть в неї відбивні, на м’ясо покладіть грибну суміш, залийте сметаною.
Розігрійте духовку до 190 градусів і запікайте відбивні 30-40 хвилин до готовності м’яса. До отбивным підготуйте легкий гарнір з овочів і зелені.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в духовці