Курячі відбивні в сирному клярі вам неодмінно сподобаються і вам захочеться повторити це блюдо ще не одного разу на своїй кухні. Сир для кляру потрібен тільки твердий, а ось спеції додавайте які тільки любите – тут обмежень немає. Подавайте курячі відбивні з будь-яким гарніром. Готуйте їх із задоволенням і їжте із задоволенням!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Куряче філе – 250 гр.
  • Сир Пармезан – 70 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Вода – 2 ст. л.
  • Часник сушений – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати курячі відбивні в сирному клярі? Філе промийте і обсушіть.

Наріжте філе на порційні, невеликі і нетовсті шматки, відбийте кожен з двох сторін і замаринуйте в спеціях, сухому часнику і солі.

Твердий сир дрібно подрібніть на тертці, викладіть в миску, додайте туди ж пару ложок води і сире куряче яйце.

В кляр додайте борошно і спеції.

Розколотіть тісто до однорідності.

Курку умочіть в сирний кляр.

На розпеченому маслі обсмажте відбивні з кожного боку до готовності. Смажте під кришкою на невеликому вогні.

Гарячі відбивні подавайте до столу з будь-яким гарніром.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Відбивні з курячого філе на сковороді Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні Курячі відбивні в клярі на сковороді