Універсальний страви, які підходять як для святкового, так і буденного столу – знахідка для будь-якої господині. Відбивні зі свинини з грибами за цим рецептом виходять дуже соковитими і ніжними, м’ясо буквально тане в роті. Обов’язково візьміть цей рецепт на озброєння і порадуйте сім’ю і гостей.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 1 кг
- Гриби – 200 гр.
- Сметана – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування відбивних зі свинини з грибами смачний! Свинину нарізати шматочками товщиною приблизно 1 см, відбити їх. В окрему ємність розбити яйце, трохи його збити, залити їм шматочки м’яса.
У сметану додати 1 ст. л. води, перемішати. Гриби (наприклад, шампіньйони) нарізаємо скибочками, а цибулю – півкільцями. Розігріти сковороду, на рослинному маслі обсмажити шматочки м’яса з обох сторін. Потім прибрати зі сковороди м’ясо, а на ній обсмажити цибулю і гриби до золотистого кольору
У форму для запікання викласти відбивні, посолити їх і поперчити за смаком.
На м’ясо акуратно розкласти цибулю з грибами.
Залити свинину з грибами і сметаною. Випікати відбивні зі свинини з грибами 40 хвилин в духовці, розігрітій до 190 градусів. Готово! Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в духовці