Відбивні можна приготувати і не відбиваючи м’ясо. За цим рецептом ваше м’ясо вийде дуже соковитим і смачним. Важлива деталь, м’ясо потрібно різати упоперек волокон.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча грудка – 300 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Олія соняшникова – 4 ст. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Крохмаль картопляний – 6 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування відбивних з курячого філе шматочками? Куряче філе промити, обсушити паперовими рушниками і наріжте кубиками.

До м’яса додайте яйця, сіль, перець, приправи і перемішайте.

До отриманої м’ясної маси додайте майонез і крохмаль, все ретельно перемішайте і поставте в холодильник на годину.


Розігрійте сковороду, влийте на неї невелику кількість соняшникової олії, сформуйте м’ясні оладки і обсмажте з двох сторін. До отбивным підійде будь-який гарнір з овочів, картоплі або каш.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе на сковороді Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні Курячі відбивні на сковороді