Смачні свинячі рулетики з сиром, вершковим маслом і хрусткою скоринкою припадуть як не можна, до речі, до святкового столу. Швидкі в приготуванні, соковиті і ситні, вони відмінно підійдуть до будь-якого гарніру і стануть головною стравою на вашому столі!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Свиняче філе – 500 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сухарі панірувальні – 100 гр.
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сир – 150 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – 0.5 ст. л.
- Перець чорний мелений – 0.25 ч. л.
Процес приготування:
Як почати готувати відбивні зі свинини з начинкою? Свиняче філе промити, розділити на тонкі шматочки, кожен шматок відбити між двома шарами харчової плівки. Потім посолити і поперчити з обох сторін.
вибити Яйця в миску і збити виделкою. Сир натерти на дрібній тертці. Вершкове масло нарізати невеликими брусочками. Панірувальні сухарі і борошно насипати в дві тарілки, щоб в процесі приготування було зручно вмочати відбивні.
На кожну відбивну кладемо шматочок вершкового масла, посипаємо натертим сиром і акуратно згортаємо відбивну в рулет, трохи підвертаючих краю відбивною з боків, щоб у процесі смаження не витікав сир.
На середній вогонь ставимо розігріватися сковороду, додаємо рослинне масло. Потім кожен рулет в яйце, потім обвалюємо в борошні. Після борошна знову опускаємо в яйце і потім обвалюють у панірувальних сухарях. Завдяки такій «шубці» відбивні будуть хрусткі, а начинка залишиться всередині. Обсмажуємо відбивні до рум’яної скоринки з усіх боків, потім зменшуємо вогонь і смажимо відбивні до готовності.
Готові рулетики подаємо з картопляним пюре і овочевим салатом. Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Відбивні зі свинини з сиром на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді