Смачні свинячі рулетики з сиром, вершковим маслом і хрусткою скоринкою припадуть як не можна, до речі, до святкового столу. Швидкі в приготуванні, соковиті і ситні, вони відмінно підійдуть до будь-якого гарніру і стануть головною стравою на вашому столі!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Свиняче філе – 500 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сухарі панірувальні – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сир – 150 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 0.25 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати відбивні зі свинини з начинкою? Свиняче філе промити, розділити на тонкі шматочки, кожен шматок відбити між двома шарами харчової плівки. Потім посолити і поперчити з обох сторін.

вибити Яйця в миску і збити виделкою. Сир натерти на дрібній тертці. Вершкове масло нарізати невеликими брусочками. Панірувальні сухарі і борошно насипати в дві тарілки, щоб в процесі приготування було зручно вмочати відбивні.

На кожну відбивну кладемо шматочок вершкового масла, посипаємо натертим сиром і акуратно згортаємо відбивну в рулет, трохи підвертаючих краю відбивною з боків, щоб у процесі смаження не витікав сир.

На середній вогонь ставимо розігріватися сковороду, додаємо рослинне масло. Потім кожен рулет в яйце, потім обвалюємо в борошні. Після борошна знову опускаємо в яйце і потім обвалюють у панірувальних сухарях. Завдяки такій «шубці» відбивні будуть хрусткі, а начинка залишиться всередині. Обсмажуємо відбивні до рум’яної скоринки з усіх боків, потім зменшуємо вогонь і смажимо відбивні до готовності.

Готові рулетики подаємо з картопляним пюре і овочевим салатом. Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Відбивні зі свинини з сиром на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді