Пропоную приготувати незвичайні відбивні зі свинини з цибулею. Такі відбивні виходять ніжними і соковитими. Відбивні з цибулею обов’язково прикрасять святковий стіл і здивують своїм смаком ваших гостей.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свиняча корейка (без кісток) – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Яйце – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати відбивні зі свинини з цибулею на сковороді просто! Підготуйте необхідні продукти для відбивних. Цибулю почистіть і дрібно наріжте. Курячі яйця розбийте в невелику миску.
Свинячу корейку добре промийте під проточною водою. Обсушити паперовими рушниками.
Наріжте м’ясо на стейки поперек волокон.
Стейки накрийте харчової плівкою і добре відбийте кухонним молоточком з двох сторін. Посоліть і поперчіть відбите м’ясо з двох сторін.
Візьміть миску з курячими яйцями, добре перемішайте виделкою або вінчиком. Викладіть На обробну дошку дрібно нарізану цибулю, зверху викладіть відбите м’ясо. На відбите м’ясо знову викладіть дрібно нарізану цибулю. Рукою притисніть цибулю, як би вдавлюючи його в м’ясо.
М’ясо акуратно обваляйте з двох сторін у борошні, занурте у збите яйце. Добре розігрійте сковороду, налийте невелику кількість рослинної олії, покладіть відбивні і обсмажте на середньому вогні протягом 5 хвилин з кожного боку.
Готові відбивні викладіть на блюдо.
Відбивні зі свинини з цибулею подавайте порційно з улюбленим гарніром.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Кляр для відбивних зі свинини на сковороді Свинячі відбивні в клярі на сковороді