Найпростіший спосіб приготування пюре з яблук без додавання цукру. Таке ласощі відмінно підійде людям з хворобами шлунка і тим, хто віддає перевагу правильне харчування. В десерті, мінімум калорій і максимум користі!


Інгредієнти: на 2.5 л.

  • Яблука – 3 кг
  • Вода – 1 л.

Процес приготування:

Щоб приготувати яблучне пюре з шкіркою на зиму, в цьому рецепті бажано використовувати сорти з натуральної солодкістю, відмінно підходить «ранет» і «білий налив». Вибираємо тільки стиглі яблука без слідів гниття, ретельно промиваємо й обсушуємо з допомогою паперових рушників.

Фрукти довільно нарізаємо і видаляємо насінну коробочку разом з насінням, перекладаємо в посуд відповідного розміру або чашу мультиварки і додаємо воду.

Включаємо режим «Гасіння» на 25-30 хвилин, за цей час плоди досягнуть необхідної м’якості.

Після відключення таймера, перебиваємо масу заглибним блендером до консистенції пюре.

Все добре перемішуємо і вмикаємо ту ж програму ще на 5-7 хвилин.

Готове ласощі розливаємо по стерильним банкам і закатуємо. Зберігаємо в темному і прохолодному місці. Приємного апетиту!

Новости