Яблучні мафіни з корицею – просто приголомшливий десерт. Ароматний, м’який, з неймовірним смаком вони відмінно доповнюють чаювання і точно не загубляться навіть на святковому столі!
Інгредієнти: на 10 порц.
- Борошно пшеничне – 180 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Масло рослинне – 80 гр.
- Розпушувач тіста – 2 ч. л.
- Кориця – 0,5 ч. л.
- Яблука – 2 шт.
Процес приготування:
Приступимо до приготування яблучних мафінів з корицею. У глибокій мисці з’єднуємо рослинне масло, яйця і цукор.
Борошно просіваємо і поступово вводимо в тісто. Додаємо розпушувач і корицю.
Яблука очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці.
Додаємо яблучну м’якоть в тісто і розмішуємо.
Тепер беремо формочки для тіста, викладаємо їх пергаментним папером і заповнюємо тістом на 2/3. Ставимо формочки в духову піч і випікаємо 30 хвилин при температурі 200-220 градусів.
Приємного апетиту!
Кекси без молока Кекси без родзинок Кекси в духовці Кекси в паперових формочках Мафіни класичні Яблучні кекси