Яблучні мафіни з корицею – просто приголомшливий десерт. Ароматний, м’який, з неймовірним смаком вони відмінно доповнюють чаювання і точно не загубляться навіть на святковому столі!


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Борошно пшеничне – 180 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло рослинне – 80 гр.
  • Розпушувач тіста – 2 ч. л.
  • Кориця – 0,5 ч. л.
  • Яблука – 2 шт.

Процес приготування:

Приступимо до приготування яблучних мафінів з корицею. У глибокій мисці з’єднуємо рослинне масло, яйця і цукор.

Борошно просіваємо і поступово вводимо в тісто. Додаємо розпушувач і корицю.

Яблука очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці.

Додаємо яблучну м’якоть в тісто і розмішуємо.

Тепер беремо формочки для тіста, викладаємо їх пергаментним папером і заповнюємо тістом на 2/3. Ставимо формочки в духову піч і випікаємо 30 хвилин при температурі 200-220 градусів.

Приємного апетиту!

Кекси без молока Кекси без родзинок Кекси в духовці Кекси в паперових формочках Мафіни класичні Яблучні кекси