Апетитні грінки на молоці та яйцях виходять дуже соковитими, смачними і м’якими. Це відмінне ласощі до чаю, яке можна приготувати за пару хвилин. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Батон – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 150 мл
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
Як посмажити грінки з батона з яйцем і молоком на сковороді? Розбиваємо яйце і додаємо до нього молоко і цукровий пісок. Добре розмішуємо.
ріжемо Батон товщиною в 1-1,5 см.
Потім грінки в молоці з яйцем.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо грінки.
Обсмажуємо з обох боків до рум’яного кольору.
Приємного апетиту!
Грінки з батона на сковороді Грінки з білого хліба Грінки з білого хліба на сковороді Грінки з яйцем і молоком Грінки на сковороді Солодкі грінки