Питаттельное і ароматне блюдо для вашого столу – обсмажені шматочки свинини. М’ясне частування здивує простотою пріготолвенія і яскравим готовим смаком. Порадуйте себе смачним обідом або вечерею.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Свиняча вирізка – 0,5 кг
- Часник – 3 зуб.
- Чебрець свіжий – 4 гілки
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло оливкове – для смаження
Процес приготування:
Як посмажити шматочками свинину на сковороді? Промиваємо свинину, отираем її паперовим рушником і поділяємо на невеликі шматочки. Ріжемо проти волокон, так м’ясо не зменшиться в розмірах під час смаження.
Кожен шматочок м’яса рівномірно посипаємо сіллю і чорним меленим перцем.
Очищаємо зубчики часнику і нарізаємо тонкими пластинами.
В сковороду вливаємо олію. Розігріваємо її і викладаємо гілочки чебрецю з часником. Смажимо до появи яскравого аромату.
До спецій викладаємо шматочки свинини. Готуємо на інтенсивному вогні.
Обсмажуємо м’ясо з кожного боку до золотистої скоринки.
Даємо страві трохи відпочити і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Страви з свинини