Лагман з м’якою і соковитою свининою виходить ароматним і апетитним. Блюдо легко готується в домашніх умовах. Його можна подавати до обіду і вечері, доповнивши зеленню або свіжими овочами за смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Локшина для лагмана – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Помідори консервовані – 150 гр.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Редька чорна – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком
- Паприка мелена – 1 ч. л.
- Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
- Перець червоний мелений – 1 щіпка
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Як приготувати лагман з свинини в домашніх умовах? Розморожуємо свинину і нарізаємо її на невеликі шматочки.
Вливаємо олію в казан або каструлю з товстим дном. Сюди ж викладаємо м’ясо і смажимо його до золотистої скоринки.
Тонко нарізаємо цибулю і болгарські перці.
Викладаємо овочі до м’яса, розмішуємо і продовжуємо готування на повільному вогні.
Додаємо томати у власному соку, сіль, спеції і вливаємо склянку води. Кип’ятимо вміст і варимо ще 40 хвилин.
Окремо відварюємо локшину в киплячій підсоленій воді.
наприкінці готування подрібнюємо часник і додаємо його в каструлю з м’ясом і овочами для аромату.
З’єднуємо локшину з основною заготівлею і подаємо до столу. Лагман з яловичиною в домашніх умовах готовий!
Лагман Лагман в казані Лагман з свинини в казані Лагман з свинини з локшиною Лагман з свинини класичний Лагман по-узбецьки