Не поспішайте викидати залежаний батон. Його можна перетворити на апетитне додаток до чаю. Оцініть простий рецепт приготування солодких грінок з яйцем і молоком.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Батон – 6 скибочок
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати солодкі грінки з яйцем і молоком на сковороді? Нарізаємо батон на шість тонких скибочок. Бажано, використовувати затверділий продукт.
В глибокій тарілці з’єднуємо курячі яйця, молоко і цукор. Збиваємо вміст віночком до однорідності. Сухий інгредієнт повинен повністю розчинитися.
Просочуємо солодкої сумішшю кожен скибочку батона. Занадто довго не тримаємо, інакше продукт розм’якне.
Розігріваємо сковороду і вливаємо в неї рослинне масло. Розкладаємо солодкі шматочки і обсмажуємо їх з кожного боку до рум’янцю.
Розкладаємо готову страву на порційні тарілки. Подаємо ласощі гарячим, доповнивши чашкою чаю або кави. Приємного апетиту!
Грінки з білого хліба з молоком і цукром на сковороді Грінки з білого хліба на сковороді Грінки з яйцем і молоком на сніданок Грінки Солодкі грінки з яйцем і молоком на сковороді