Ніжне філе горбуші ідеально підходить для домашньої засолювання. Закуска вийде цікавою за смаком і в міру пікантною. Спробуйте яскраве частування для вашого святкового столу.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Філе горбуші – 800 гр.
  • Сіль – 80 гр.
  • Цукор-пісок – 40 гр.
  • Вода – 1,5 склянки
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Як смачно засолити філе горбуші в домашніх умовах? Філе горбуші розморожуємо і гарненько промиваємо. Залишаємо продукт обсихати.

Слідом кип’ятимо воду, змішуємо її з сіллю і цукром. Остуджуємо розчин до ледве теплого стану.

Опускаємо підготовлене філе в воду на 15 хвилин і відразу ж отримуємо. Промивати не потрібно.

Посипаємо рибу спеціями за смаком і заливаємо олією. Розмішуємо і ставимо закуску в холодильник на 8-10 годин. Можна залишити на ніч.

Ніжне і соковите філе червоної риби готово. Прикрашайте і подавайте до столу!

горбуша Солона Засолювання риби Як засолити горбушу в маслі Як засолити горбушу в розсолі Як засолити горбушу шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах