Оригінальна закуска з червоної риби виходить з додаванням пікантного ріпчастої цибулі. Продукти легко засолити в домашніх умовах, після чого вони стануть смачним частуванням і прикрасою вашого столу.


Інгредієнти: на 13 порц.

  • Філе горбуші – 1 кг
  • Вода – 2 ст.
  • Сіль – 90 гр.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло рослинне – 120 мл

Процес приготування:

Як засолити горбушу з цибулею? Філе червоної риби розморожуємо, очищаємо при необхідності і промиваємо під проточною водою.

філе Розрізаємо на невеликі рівні шматочки.

Кип’ятимо воду, розчиняємо в ній сіль і даємо рідини охолонути до теплого стану. Тут наполягаємо шматочки горбуші протягом 20-25 хвилин.

В цей час очищаємо цибулю і тонко нарізаємо його. Зручно це робити півкільцями.

Виймаємо рибу з води, з’єднуємо її з цибулею, спеціями і поливаємо рослинним маслом. Наполягаємо в холодильнику 10-12 годин і подаємо до столу!

Засолювання риби Як засолити горбушу в маслі Як засолити горбушу в розсолі Як засолити горбушу шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах