Соковита і горбуша солона виходить при використанні рослинного масла. Спробуйте цікавий рецепт для домашнього меню. Закуска не тільки прикрасить і різноманітить ваш стіл, але і порадує близьких яскравим смаком.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Філе горбуші – 800 гр.
- Сіль – 60 гр.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 250 мл
Процес приготування:
Як смачно засолити горбушу шматочками в олії? Заздалегідь розморожене і очищене філе горбуші нарізаємо на невеликі шматочки. Викладаємо інгредієнт в глибоку тарілку і засипаємо його сіллю.
Потім додаємо спеції за смаком. Можна використовувати суміш перців.
Розмішуємо вміст і ставимо в холодильник на 1 годину.
Коли риба в холодильнику пустить сік, заллємо її рослинним маслом. Знову розмішуєм і залишимо вже на 12 годин.
Солоні шматочки горбуші в маслі можна подавати до столу, доповнивши лимоном та зеленню. Готово!
горбуша Солона Страви з риби Суха засолювання горбуші Як засолити горбушу в маслі Як засолити червону рибу в домашніх умовах