Якщо солити горбушу невеликими шматочками, то ви заощадите багато часу, так як процес готування значно прискориться. Оцініть простий рецепт холодної закуски в ароматному розсолі.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Філе горбуші – 1 кг
  • Сіль – 80 гр.
  • Цукор-пісок – 40 гр.
  • Вода – 2,5 склянки
  • Масло рослинне – 2 ч. л.

Процес приготування:

Як смачно засолити горбушу шматочками в розсолі? Розморожене філе горбуші промиваємо вод водою і обираем паперовим рушником. Можна дати обсохнути природним шляхом.

Далі рибу нарізаємо на невеликі шматочки будь-якій зручній для вас формі.

Кип’ятимо потрібну кількість води і розчиняємо у ній сіль з цукром. Розмішуємо вміст і даємо йому охолонути до кімнатної температури.

У підготовлену теплу воду опускаємо шматочки червоної риби. Ставимо блюдо в холодильник на ніч.

Перед подачею зливаємо весь розсіл і обмазуємо продукт рослинним маслом. Готово!

горбуша Солона під сьомгу Засолювання риби Страви з риби Як засолити горбушу в маслі Як засолити горбушу в розсолі Як засолити горбушу шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах