Якщо солити горбушу невеликими шматочками, то ви заощадите багато часу, так як процес готування значно прискориться. Оцініть простий рецепт холодної закуски в ароматному розсолі.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Філе горбуші – 1 кг
- Сіль – 80 гр.
- Цукор-пісок – 40 гр.
- Вода – 2,5 склянки
- Масло рослинне – 2 ч. л.
Процес приготування:
Як смачно засолити горбушу шматочками в розсолі? Розморожене філе горбуші промиваємо вод водою і обираем паперовим рушником. Можна дати обсохнути природним шляхом.
Далі рибу нарізаємо на невеликі шматочки будь-якій зручній для вас формі.
Кип’ятимо потрібну кількість води і розчиняємо у ній сіль з цукром. Розмішуємо вміст і даємо йому охолонути до кімнатної температури.
У підготовлену теплу воду опускаємо шматочки червоної риби. Ставимо блюдо в холодильник на ніч.
Перед подачею зливаємо весь розсіл і обмазуємо продукт рослинним маслом. Готово!
горбуша Солона під сьомгу Засолювання риби Страви з риби Як засолити горбушу в маслі Як засолити горбушу в розсолі Як засолити горбушу шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах