М’ясна нарізка на святковий стіл або смачне м’ясо з картопляним пюре на вечерю. Шляхом нескладних маніпуляцій ви зможете приготувати смачну вирізку з шийної частини свинини у фользі в духовці.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Часник – 5 зуб.
- Сіль – 1,5 ст. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Паприка мелена – 0,5 ч. л.
- Коріандр – 1 ч. л.
- Свинина – 1 кг
Процес приготування:
Як запекти свинячу шийку цілим шматком у фользі в духовці? Свинину промийте і просушіть паперовими рушниками.
Часник очистіть і розріжте кожен зубчик на 3-4 частини.
Змішайте сіль, чорний перець, паприку і коріандр.
На корейке зробіть надрізи ножем і вкладете в них зубчики часнику.
Потім натріть свинину спеціями і залиште маринуватися на 5-6 годин у холодильнику.
Загорнути м’ясо у фольгу і запікайте його в духовці при 180 градусах 1,5 години.
Готове м’ясо вийміть з духовки, розгорніть фольгу і можна відразу подавати на стіл.
Смачного!