М’ясна нарізка на святковий стіл або смачне м’ясо з картопляним пюре на вечерю. Шляхом нескладних маніпуляцій ви зможете приготувати смачну вирізку з шийної частини свинини у фользі в духовці.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Часник – 5 зуб.
  • Сіль – 1,5 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Паприка мелена – 0,5 ч. л.
  • Коріандр – 1 ч. л.
  • Свинина – 1 кг

Процес приготування:

Як запекти свинячу шийку цілим шматком у фользі в духовці? Свинину промийте і просушіть паперовими рушниками.

Часник очистіть і розріжте кожен зубчик на 3-4 частини.

Змішайте сіль, чорний перець, паприку і коріандр.

На корейке зробіть надрізи ножем і вкладете в них зубчики часнику.

Потім натріть свинину спеціями і залиште маринуватися на 5-6 годин у холодильнику.

Загорнути м’ясо у фольгу і запікайте його в духовці при 180 градусах 1,5 години.

Готове м’ясо вийміть з духовки, розгорніть фольгу і можна відразу подавати на стіл.

Смачного!

Страви з свинини