Рідко хто звертає увагу на цей бюджетний продукт. Обрізь з черевець сьомги коштує недорого, містить велику кількість корисних жирів і швидко готується. Їх також можна засолити і використовувати в салатах.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Черевця сьомги – 0,5 – 0,6 кг
- Сіль – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як засолити черевця сьомги в домашніх умовах швидко і смачно? Черевця помийте і очистіть від шкірки.
Очищені частини сьомги складіть в миску.
Сіль і цукор змішайте. Цією сумішшю посипте черевця зверху.
Форму з рибою накрийте кришкою і поставте на 10 годин в холодильник.
Після закінчення цього часу закуска, багата амінокислотами, буде готова.
Приємного апетиту!
Засолювання риби Страви з риби Як засолити червону рибу в домашніх умовах