Рідко хто звертає увагу на цей бюджетний продукт. Обрізь з черевець сьомги коштує недорого, містить велику кількість корисних жирів і швидко готується. Їх також можна засолити і використовувати в салатах.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Черевця сьомги – 0,5 – 0,6 кг
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як засолити черевця сьомги в домашніх умовах швидко і смачно? Черевця помийте і очистіть від шкірки.

Очищені частини сьомги складіть в миску.

Сіль і цукор змішайте. Цією сумішшю посипте черевця зверху.

Форму з рибою накрийте кришкою і поставте на 10 годин в холодильник.

Після закінчення цього часу закуска, багата амінокислотами, буде готова.

Приємного апетиту!

Засолювання риби Страви з риби Як засолити червону рибу в домашніх умовах