Пропоную скористатися чудовим рецептом розкішної солоної скумбрії, приготовленої в маслі. Холодна закуска прикрасить своєю присутністю будь-святкове торжество або сімейні посиденьки. Обов’язково приготуйте, і ви будете в захваті!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Скумбрія – 2 шт.
- Масло рослинне – 120 мл
- Сіль велика – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як засолити скумбрія в олії в домашніх умовах? Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування скумбрії в олії.
Свіжоморожену скумбрію трохи розморозьте, очистіть від плавників, хвостів і голови.
Акуратно видаліть нутрощі, промити під проточною водою, обсушити паперовими рушниками, після чого відокремте філе від кісточок, щоб вийшло красива м’якоть.
Очищене філе наріжте на невеликі однакові шматочки.
Підготовлену скумбрію викладіть в пластиковий контейнер.
Потім рівномірно розподіліть необхідну кількість солі.
Зверху залийте рослинним маслом, рівномірно розподіливши його по всій скумбрії.
закрийте Контейнер кришкою і помістіть в холодильник на добу.
Незвичайно апетитну скумбрія в олії подавайте на стіл, прикрасивши свіжою зеленню.
Насолоджуйтеся ароматною закускою!
Засолювання риби Страви з риби