Пропоную скористатися класним рецептом і приготувати апетитну солону скумбрію з цибулею. Рибка виходить такою смачною, що зупиниться просто неможливо. Обов’язково приготуйте ароматну скумбрію, і ви не пошкодуєте!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Скумбрія – 1 шт.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Вода – 500 мл
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – 2 ст. л.
- Лавровий лист – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як смачно засолити скумбрію з цибулею? Свіжоморожену скумбрію очистити від плавників, хвостів і голови.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями. У каструлю налийте холодну воду. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Потім додайте цукровий пісок, сіль, чорний мелений перець, нарізану цибулю і лавровий лист. Прокип’ятіть буквально пару хвилин і зніміть з вогню. Повністю остудіть.
Скумбрію очистити від нутрощів і плівочок.
Підготовлену скумбрію промийте під проточною водою, а потім обсушити паперовими рушниками і наріжте на невеликі шматочки однакового розміру.
Підготуйте ємність і викладіть в неї нарізані шматочки скумбрії.
Згори повністю залийте розсолом, маринадом.
Додайте улюблені спеції за смаком, закрийте кришкою і поставте на 3 години в холодильник.
Після закінчення часу, вийміть скумбрію з розсолу і обсушити паперовими рушниками, викладіть на тарілку і подавайте на стіл.
Насолоджуйтеся ароматною закускою!
Засолювання риби Страви з риби