Приготувати круасани з готового листкового тіста дуже просто і це не займе багато часу. Апетитна випічка стане відмінним десертом до чаю і порадує ваших домочадців. Ласощі!
Інгредієнти: на 12 порц.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 30 гр.
- Сир – 120 гр.
- Масло рослинне – 20 мл
Процес приготування:
Як зробити круасани з готового листкового тіста? Листкове тісто заздалегідь розморожуємо і розкачуємо не дуже товстим.
Після цього тісто розрізаємо на трикутники однакового розміру, широка сторона повинна бути приблизно 9 див.
Сир змішуємо з цукровим піском.
Викладаємо 1 ложку сир на широкий край тіста, трохи відступивши від нього, і скручуємо тісто в рулет, поступово переносячи вузький край.
Відокремлюємо білок від жовтка і розмішуємо жовток виделкою.
Змащуємо деко олією і викладаємо круасани. Верх промазуємо яєчним жовтком, щоб випічка вийшла більш рум’яної.
Випікаємо круасани в духовці 20 хв-25 хв. при температурі 190 градусів.
Приємного апетиту!
Круасани