Часто домашній холодець готують з курячих лапок. Блюдо виходить ситним, в міру жирним і цікавим за смаком. Оцініть простий рецепт для вашого обіду або застільної закуски.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Курячі лапки – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – 10 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
Процес приготування:
Як зварити холодець з курячих лапок у каструлі? Курячі лапки промиваємо і викладаємо у велику каструлю.
Заливаємо продукт водою і доводимо до кипіння, після чого лапки знову промиваємо і заливаємо новою водою.
Тепер у каструлю додаємо сіль, спеції і очищені овочі. Варимо вміст близько 3 годин.
Після готовності остуджуємо курячі лапки і знімаємо з них м’ясо. Розкладаємо по тарілках. Сюди ж додаємо і кружечки вареної моркви.
Заливаємо продукти процідженим бульйоном і ставимо блюдо в холодильник на 8 годин. Після чого подавайте до столу!
Холодець Холодець без желатину Холодець без желатину в каструлі Холодець в каструлі Холодець з курки Холодець з курячих ніжок Холодець класичний