Часто домашній холодець готують з курячих лапок. Блюдо виходить ситним, в міру жирним і цікавим за смаком. Оцініть простий рецепт для вашого обіду або застільної закуски.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Курячі лапки – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошок – 10 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.

Процес приготування:

Як зварити холодець з курячих лапок у каструлі? Курячі лапки промиваємо і викладаємо у велику каструлю.

Заливаємо продукт водою і доводимо до кипіння, після чого лапки знову промиваємо і заливаємо новою водою.

Тепер у каструлю додаємо сіль, спеції і очищені овочі. Варимо вміст близько 3 годин.

Після готовності остуджуємо курячі лапки і знімаємо з них м’ясо. Розкладаємо по тарілках. Сюди ж додаємо і кружечки вареної моркви.

Заливаємо продукти процідженим бульйоном і ставимо блюдо в холодильник на 8 годин. Після чого подавайте до столу!

Холодець Холодець без желатину Холодець без желатину в каструлі Холодець в каструлі Холодець з курки Холодець з курячих ніжок Холодець класичний