М’ясні їжачки з рисом на сковороді прості у виконанні. Страва, тушковану в сметані, вийде ще більш ніжним і соковитим. Порадуйте своїх домочадців ароматним гарячим обідом.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Рис білий – 80 гр.
- Морква – 1 шт.
- Сметана – 150 гр.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Куркума – 1 ч. л.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Готувати їжачки з фаршу і рису в сметані на сковороді просто! Заздалегідь відварюємо рис, змішуємо його з фаршем і дрібно натертою морквою. З отриманого ліпимо невеликі круглі кульки.
В сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо до нього борошно і обсмажуємо протягом хвилини.
Додаємо до борошні сметану, сіль і куркуму, розмішуємо і тушкуємо на повільному вогні 3-5 хвилин.
В сметану занурюємо м’ясні їжачки. Продовжуємо тушкувати ще 35-40 хвилин до повної готовності. Можна під кришкою.
Готові їжачки подаємо разом зі сметанною підливою. Готово!
Їжачки з фаршу Їжачки з фаршу з рисом в сметанному соусі в духовці Їжачки з фаршу і рису Їжачки з фаршу і рису з підливою в духовці Їжачки з фаршу і рису на сковороді