М’ясні їжачки з рисом на сковороді прості у виконанні. Страва, тушковану в сметані, вийде ще більш ніжним і соковитим. Порадуйте своїх домочадців ароматним гарячим обідом.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Рис білий – 80 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Сметана – 150 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Готувати їжачки з фаршу і рису в сметані на сковороді просто! Заздалегідь відварюємо рис, змішуємо його з фаршем і дрібно натертою морквою. З отриманого ліпимо невеликі круглі кульки.

В сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо до нього борошно і обсмажуємо протягом хвилини.

Додаємо до борошні сметану, сіль і куркуму, розмішуємо і тушкуємо на повільному вогні 3-5 хвилин.

В сметану занурюємо м’ясні їжачки. Продовжуємо тушкувати ще 35-40 хвилин до повної готовності. Можна під кришкою.

Готові їжачки подаємо разом зі сметанною підливою. Готово!

Їжачки з фаршу Їжачки з фаршу з рисом в сметанному соусі в духовці Їжачки з фаршу і рису Їжачки з фаршу і рису з підливою в духовці Їжачки з фаршу і рису на сковороді