Запіканка з кабачків завжди виходить ароматною і апетитною. Є безліч варіантів приготування страви. Спробуйте запекти овоч з кольоровою капустою і фаршем для вашого ситного обіду.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Капуста цвітна – 800 гр.
- Фарш м’ясний – 350 гр.
- Сир Пармезан – 120 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 0,5 склянки
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати запіканку з кабачків цвітної капусти і фаршу? Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Овочі ретельно промиваємо.
поділяємо Цвітну капусту на суцвіття і відварюємо 3-5 хвилин в киплячій воді.
У форму для випікання викладаємо цвітну капусту, потім шар фаршу. Його ми за смаком солимо і перчимо.
На фарш викладаємо тонко порізані помідори і цибулю. Яйця збиваємо з молоком і тертим твердим сиром. Таку заправку рівномірно виливаємо на запіканку. Відправляємо в розігріту духовку. Готуємо 20-25 хвилин при температурі 190 градусів.
Дістаємо запіканку з духовки, даємо їй трохи охолонути і ділимо на порції. Подаємо в теплому вигляді. Приємного апетиту!
Запіканка з кольорової капусти Запіканка з кольорової капусти з сиром і яйцем