Запіканка з кабачків завжди виходить ароматною і апетитною. Є безліч варіантів приготування страви. Спробуйте запекти овоч з кольоровою капустою і фаршем для вашого ситного обіду.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Капуста цвітна – 800 гр.
  • Фарш м’ясний – 350 гр.
  • Сир Пармезан – 120 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 0,5 склянки
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати запіканку з кабачків цвітної капусти і фаршу? Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Овочі ретельно промиваємо.

поділяємо Цвітну капусту на суцвіття і відварюємо 3-5 хвилин в киплячій воді.

У форму для випікання викладаємо цвітну капусту, потім шар фаршу. Його ми за смаком солимо і перчимо.

На фарш викладаємо тонко порізані помідори і цибулю. Яйця збиваємо з молоком і тертим твердим сиром. Таку заправку рівномірно виливаємо на запіканку. Відправляємо в розігріту духовку. Готуємо 20-25 хвилин при температурі 190 градусів.

Дістаємо запіканку з духовки, даємо їй трохи охолонути і ділимо на порції. Подаємо в теплому вигляді. Приємного апетиту!

Запіканка з кольорової капусти Запіканка з кольорової капусти з сиром і яйцем