Пароварка дозволяє зберегти смак і аромат овочів, їх користь. Ситна і смачна запіканка з овочами і грибами стане відмінний сніданок для всієї родини. Навіть діти, які не завжди їдять корисні овочі будуть в захваті.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 кг
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Печериці свіжі – 100 гр.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сир Моцарелла – 100 гр.
Процес приготування:
Готувати запіканку з кабачків в пароварці легко! Кабачки ретельно вимийте і зріжте з них шкірку. Якщо плоди не молоді – видаліть серцевину з насінням. Подрібніть кабачки кубиком і перекладіть їх у велику миску.
Перець вимити, вирізати плодоніжку з насінням і сполосніть. Наріжте його середніми квадратами і відправляйте до кабачків.
Капелюшки печериць очистіть і промийте під прохолодною водою. Наріжте невеликими шматочками і додати до інших овочів.
Помідори вимийте, наріжте кубиками, попутно вирізаючи місце кріплення плодоніжки.
Всипте сіль і перець і перемішати всі овочі.
Перекладіть овочі в пароварку, посипте зверху тертим сиром і готуйте 30 хвилин. Відразу ж гарячу запіканку розкладайте по тарілках і подавайте до столу.
Приємного апетиту!
Запіканка з кабачків