Пароварка дозволяє зберегти смак і аромат овочів, їх користь. Ситна і смачна запіканка з овочами і грибами стане відмінний сніданок для всієї родини. Навіть діти, які не завжди їдять корисні овочі будуть в захваті.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 кг
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Печериці свіжі – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сир Моцарелла – 100 гр.

Процес приготування:

Готувати запіканку з кабачків в пароварці легко! Кабачки ретельно вимийте і зріжте з них шкірку. Якщо плоди не молоді – видаліть серцевину з насінням. Подрібніть кабачки кубиком і перекладіть їх у велику миску.

Перець вимити, вирізати плодоніжку з насінням і сполосніть. Наріжте його середніми квадратами і відправляйте до кабачків.

Капелюшки печериць очистіть і промийте під прохолодною водою. Наріжте невеликими шматочками і додати до інших овочів.

Помідори вимийте, наріжте кубиками, попутно вирізаючи місце кріплення плодоніжки.

Всипте сіль і перець і перемішати всі овочі.

Перекладіть овочі в пароварку, посипте зверху тертим сиром і готуйте 30 хвилин. Відразу ж гарячу запіканку розкладайте по тарілках і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Запіканка з кабачків