Апетитна запіканка з кабачків з фаршем і грибами нікого не залишить байдужим! Вона дуже ситна та поживна, з соковитою начинкою і м’яким тестом. Сирна скоринка і запечені помідори додадуть страві особливу чарівність! Побалуйте своїх рідних ароматним вечерею!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Печериці свіжі – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сир – 75 гр.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування запіканки з кабачків з фаршем і грибами. Кабачок промиваємо і натираємо його на крупній тертці, віджимаємо з нього рідину.
З’єднуємо кабачок з яйцем, додаємо борошно і сіль і перемішуємо.
Змащуємо форму для запікання олією і викладаємо рівним шаром ½ приготованого тесту. Випікаємо в духовці 10 хв.
Цибулю і моркву очищаємо. Цибулю нарізаємо кубиками або півкільцями, моркву натираємо на тертці. Пасеруємо овочі до золотистого кольору.
Печериці ріжемо на кілька частин і додаємо їх на сковорідку, обсмажуємо 10 хв.
Сир натираємо на крупній тертці.
Виймаємо форму з духовки і викладаємо начинку з лука, моркви і печериць. Заливаємо рештою тіста, зверху викладаємо помідори, порізані кружальцями і посипаємо все сиром. Ставимо в духовку і запікаємо 20-25 хв
Приємного апетиту!
Запіканка з кабачків Запіканка з кабачків з помідорами Запіканка з кабачків з сиром і помідорами Кабачки для схуднення Кабачки з помідорами Кабачки з помідорами в духовці Кабачки з сиром і помідорами в духовці Страви з кабачків