З заварного тіста завжди виходять найкращі пельмені і вареники! Воно виходить дуже еластичним і міцним, зовсім не склеюється і не прилипає до рук. Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати заварне тісто для пельменів і вареників на окропі? Воду доводимо до кипіння і розчиняємо у ній сіль.

Змішуємо яйце з водою і олією, а потім поступово додаємо до них борошно. Формуємо тісто вимішуємо його 5-7 хв

Вкриваємо тісто рушником або кришкою і даємо йому постояти 15-20 хв

Приємного апетиту!

Еластичне тісто для пельменів на воді з яйцями Заварне тісто для пельменів і вареників Заварне тісто для пельменів на окропі Тісто для пельменів Тісто для пельменів з яйцями і рослинним маслом Тісто для пельменів на воді і борошні Тісто для пельменів на воді, борошні і яйцях