З заварного тіста завжди виходять найкращі пельмені і вареники! Воно виходить дуже еластичним і міцним, зовсім не склеюється і не прилипає до рук. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Вода – 1 склянка
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Як почати готувати заварне тісто для пельменів і вареників на окропі? Воду доводимо до кипіння і розчиняємо у ній сіль.
Змішуємо яйце з водою і олією, а потім поступово додаємо до них борошно. Формуємо тісто вимішуємо його 5-7 хв
Вкриваємо тісто рушником або кришкою і даємо йому постояти 15-20 хв
Приємного апетиту!
Еластичне тісто для пельменів на воді з яйцями Заварне тісто для пельменів і вареників Заварне тісто для пельменів на окропі Тісто для пельменів Тісто для пельменів з яйцями і рослинним маслом Тісто для пельменів на воді і борошні Тісто для пельменів на воді, борошні і яйцях