Заварний крем без яєць виходить не гірше класичного рецепту. Відмінна начинка для тортів, пиріжків, вафельних трубочок і інших десертів. Домашня випічка з ним дуже швидко зникає зі столу! Неймовірно ніжний смак!
Інгредієнти: на 10 порц.
- Молоко коров’яче – 1 л
- Борошно пшеничне – 7 ст. л.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Ванільний цукор – 1 ч. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати заварний крем без яєць на молоці для торта. Масло дістаємо з холодильника і залишаємо його на столі, щоб воно розм’якло.
500 мл. молока переливаємо в каструлю, додаємо цукровий пісок, ванільний цукор і ставимо на вогонь. Доводимо масу до кипіння.
Решту молока змішуємо з борошном. Борошно вводимо поступово, розмішуємо, щоб не було грудочок.
Тепер з’єднуємо борошняну суміш і кип’яченим молоком і варимо ще 5-7 хв. до загустіння.
Збиваємо вершкове масло міксером, додаємо його в крем і знову все збиваємо. Даємо крему охолонути.
Приємного апетиту!
Заварний крем для торта Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Торти