Заварний крем без яєць виходить не гірше класичного рецепту. Відмінна начинка для тортів, пиріжків, вафельних трубочок і інших десертів. Домашня випічка з ним дуже швидко зникає зі столу! Неймовірно ніжний смак!


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Молоко коров’яче – 1 л
  • Борошно пшеничне – 7 ст. л.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати заварний крем без яєць на молоці для торта. Масло дістаємо з холодильника і залишаємо його на столі, щоб воно розм’якло.

500 мл. молока переливаємо в каструлю, додаємо цукровий пісок, ванільний цукор і ставимо на вогонь. Доводимо масу до кипіння.

Решту молока змішуємо з борошном. Борошно вводимо поступово, розмішуємо, щоб не було грудочок.

Тепер з’єднуємо борошняну суміш і кип’яченим молоком і варимо ще 5-7 хв. до загустіння.

Збиваємо вершкове масло міксером, додаємо його в крем і знову все збиваємо. Даємо крему охолонути.

Приємного апетиту!

Заварний крем для торта Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Торти