Якщо ви любите торт Наполеон, то цей рецепт вам точно припаде до смаку. Для його приготування вам не потрібно навіть відкривати духовку. Вам знадобляться листкові вушка та інгредієнти для приготування заварного крему.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печиво Вушка – 650 – 700 гр.
  • Для крему: –
  • Молоко коров’яче – 900 мл
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Кава розчинна – 2 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
  • Ванілін – 1 пакет
  • Масло вершкове – 250 гр.

Процес приготування:

Готувати торт з печива Вушка без випічки з заварним кремом легко! Влийте молоко в каструлю і підігрійте його. Всипте цукор і розчинну каву, розмішайте і доведіть масу до кипіння.

В окремій мисці збийте яйця з ванільним цукром. Борошно змішайте з крохмалем. Потім змішайте ці інгредієнти.

Додайте яєчну масу в молочну, доведіть до кипіння, постійно помішуючи, потім зніміть крем з вогню, залиште остигати. Додайте в крем розм’якшене вершкове масло і збийте міксером.

Тепер потрібно зібрати торт. На плоске блюдо викладіть трохи крему, зверху на нього покладіть шар печива. Таким чином, промазуючи шари кремом, складіть торт.

Частина печива можна подрібнити в крихту і посипати їй торт з усіх боків. Коли торт буде зібраний, приберіть його на 7-8 годин в холодильник для просочення.

Приємного апетиту!