Густий і солодкий заварний крем ідеально підійде для домашнього наполеона. Приготуйте ніжне ласощі на молоці. Проста у виконанні заготівля стане вашим улюбленим рішенням для кондитерських завдань.


Інгредієнти: на 0.75 л.

  • Молоко коров’яче – 0,5 л.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Готувати заварний крем для Наполеона на 0.5 літра молока легко! Яйця збиваємо з цукром до отримання однорідної пінистої суміші.

розмішуємо Молоко з борошном і ставимо на вогонь.

Доводимо до кипіння, періодично помішуючи вміст.

Знімаємо молоко з плити і тонким струменем вливаємо його в яєчну суміш.

Розмішуємо і знову виливаємо в каструлю. Включаємо плиту.

Варимо крем до густоти на повільному вогні 5-7 хвилин. Вимикаємо.

Розм’якшене вершкове масло ріжемо на кубики і викладаємо в крем.

Ретельно перемішуємо масу, накриваємо харчовою плівкою і даємо охолонути до кімнатної температури.

Заварний крем на молоці готовий! Можна використовувати для приготування домашнього наполеона.

Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Заварний крем з молока, яєць та борошна для торта Заварний крем з молоком для торта Наполеон Крем для торта Крем для торта з молока, борошна і яєць Крем для торта з молока, яєць і цукру Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта