Густий і солодкий заварний крем ідеально підійде для домашнього наполеона. Приготуйте ніжне ласощі на молоці. Проста у виконанні заготівля стане вашим улюбленим рішенням для кондитерських завдань.
Інгредієнти: на 0.75 л.
- Молоко коров’яче – 0,5 л.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Готувати заварний крем для Наполеона на 0.5 літра молока легко! Яйця збиваємо з цукром до отримання однорідної пінистої суміші.
розмішуємо Молоко з борошном і ставимо на вогонь.
Доводимо до кипіння, періодично помішуючи вміст.
Знімаємо молоко з плити і тонким струменем вливаємо його в яєчну суміш.
Розмішуємо і знову виливаємо в каструлю. Включаємо плиту.
Варимо крем до густоти на повільному вогні 5-7 хвилин. Вимикаємо.
Розм’якшене вершкове масло ріжемо на кубики і викладаємо в крем.
Ретельно перемішуємо масу, накриваємо харчовою плівкою і даємо охолонути до кімнатної температури.
Заварний крем на молоці готовий! Можна використовувати для приготування домашнього наполеона.
Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Заварний крем з молока, яєць та борошна для торта Заварний крем з молоком для торта Наполеон Крем для торта Крем для торта з молока, борошна і яєць Крем для торта з молока, яєць і цукру Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта