Заварний крем, пломбір, приготований на сметані, – це універсальний крем, який використовується в якості начинки для торта. За смаковими якостями приготований за цим рецептом крем нагадує морозиво пломбір – звідси і така назва. Консистенція готового крему дозволяє також і прикрашати їм торти.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Сметана – 600 гр.
- Масло вершкове – 250 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
- Цукор-пісок – 250 – 300 гр.
- Ванільний цукор – 20 гр.
Процес приготування:
Приступимо до приготування заварного крему на сметані Пломбір для торта. У глибокій ємності з’єднуємо наступні інгредієнти – яйця, звичайний і ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль і пшеничне борошно. Все перемішуємо.
Додаємо до отриманої масі сметану, все ретельно перемішуємо. За бажанням можна скористатися міксером. Сметану необхідно використовувати з високим відсотком жирності.
Варимо заварную основу для крему на водяній бані протягом 10 хвилин до загустіння. Після цього заварную суміш важливо остудити до кімнатної температури.
Збиваємо міксером на високих обертах розм’якшене вершкове масло.
Після цього акуратно і поступово змішуємо вершкове масло з заварний сумішшю. Збиваємо компоненти міксером до однорідності. Важливий момент: вершкове масло і заварна основа повинні бути кімнатної (однаковою) температури, інакше крем розшарується.
Заварний крем на сметані пломбір для торта готовий! Перед безпосереднім використанням поставте крем хоча б на півгодини в холодильник.
Приємного вам чаювання!
Білковий заварний крем для прикраси торта Заварний крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем зі сметани і масла для торта Крем, пломбір для медовика Торти