Хочете здивувати гостей і домашніх оригінальним смаком домашнього «наполеона»? Приготуйте до нього особливий крем, пломбір. Заготівля додасть вашому десерту приємний аромат, а на процес приготування не піде багато часу.
Інгредієнти: на .
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 2,5 склянки
- Вершки – 1 склянка
- Цукор-пісок – 160 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Масло вершкове – 100 гр.
Процес приготування:
Готувати заварний крем, пломбір для Наполеона легко! У глибокій тарілці змішуємо яйця з цукром і крохмалем.
Збиваємо до однорідності і освіти невеликий пінки.
Кип’ятимо молоко і вливаємо його в яєчну суміш, розмішуємо віночком.
Переливаємо вміст в каструлю і варимо на повільному вогні до густого стану. Важливо постійно перемішувати крем.
Знімаємо заготовку з вогню і додаємо в неї розм’якшене вершкове масло. Для зручності його можна розрізати на невеликі кубики.
Розмішуємо і залишаємо остуджуватися, накривши харчовою плівкою.
Окремо збиваємо холодні вершки до утворення густої маси з піками. Викладаємо отриману в остиглий крем і розмішуємо.
Ароматний і ніжний крем «пломбір» готовий! Можна обмазувати коржі.
Заварний крем для Наполеона з крохмалем Заварний крем з маслом для Наполеона Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Крем для торта з вершків Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, яєць і цукру