Швидко приготувати густий заварний крем для «наполеона» допоможе додавання в рецепт кукурудзяного крохмалю. Ласощі вийде навіть у початківців кондитерів. Готуйте домашні десерти з задоволенням!


Інгредієнти: на .

  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Цукор-пісок – 0.5 склянки
  • Яйце – 3 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
  • Ванілін – 0.5 ч. л.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати заварний крем з кукурудзяним крохмалем для Наполеона. Спершу переливаємо молоко в каструлю і доводимо до кипіння.

Окремо збиваємо яйця з цукром і ваніліном до однорідної суміші.

Просіваємо до яєчної суміші крохмаль і продовжуємо працювати віночком.

Тонким струменем вливаємо гаряче молоко в холодну масу.

Збовтуємо, щоб продукти перемішалися між собою.

Рідку масу ставимо на вогонь і варимо на слабкому вогні до отримання густого крему. Важливо вміст постійно розмішувати.

Додаємо у готовий крем розм’якшене вершкове масло, ретельно перемішуємо і даємо заготівлі охолонути під харчовою плівкою.

Густий заварний крем на кукурудзяному крохмалі готовий до застосування!

Вершковий крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Наполеон Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока для торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру