Якщо ви мрієте про густому малиновому желе, але не хочете витрачати багато сил і часу на його приготування, рецепт желе з малини без варіння врятує вас в цій ситуації. Це ласощі можна використовувати як добавку до млинців, оладок або просто намазати на батон. У будь-якому випадку це дуже смачно!


Інгредієнти: на 2 л.

  • Малина – 2 кг
  • Цукор-пісок – 2 кг

Процес приготування:

Як почати готувати желе з малини без варіння? Ягоди малини перебрати.

Потім малину промити під струменем холодної води, викласти на суху кухонне рушник для позбавлення від зайвої рідини.

Малину подрібнити в пюре за допомогою м’ясорубки.

Отримане малинове пюре пропустити через сито, щоб отримати малинову масу без кісточок.

Поступово ввести в малину цукор, вимішати вийшло желе до однорідності і повного розчинення цукру.

Розлити желе з малини без варіння за заздалегідь підготовленим банкам, закрутити їх кришками. Зберігати малинове желе в холодильнику до запитання.

Солодке і легке у приготуванні страву готове. Приємного апетиту!

Варенье Желе з малини без косточек Желе на зиму Малина без варіння з цукром на зиму Малина без кісточок на зиму Малина на зиму