Рецепт страви, яка представлена вашій увазі, чудово впишеться не тільки в повсякденне, але і у святкове меню. Незважаючи на простоту приготування, блюдо відрізняється незвичайним смаком і оригінальною подачею. Крім того, всі інгредієнти для жульєна на сметані можна знайти практично на будь-якій кухні.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Печериці свіжі – 400 гр.
  • Сметана – 150 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати жульєн на сметані? Для початку підготуйте необхідні інгредієнти.

Очищаємо від лушпиння цибулину і нарізаємо її півкільцями, печериці промиваємо під проточною водою, видаляємо ніжки і нарізаємо кубиками середнього розміру.

Гриби і цибулю обсмажуємо на окремих сковорідку з невеликою кількістю рослинного масла.

Після того, як печериці і цибулю будуть майже готові, додати до них сметану і подрібнений кріп. Дайте їм потушиться протягом п’яти хвилин на невеликому вогні.

Залишилося викласти страву в піалу і прикрасити подрібненим кропом.

При бажанні жульєн на сметані можна посипати тертим сиром.

Жульєн Жульєн з грибами Жульєн з грибами і сиром Жульєн з грибами і сиром на сковороді Жульєн з грибами класичний Жульєн з печериць Жульєн з печерицями та сиром Жульєн з сметаною