Жульєн з фаршем – прекрасне рішення для обіду або легкого вечері. Це ситне блюдо з фаршу і грибів відмінно впишеться у ваш раціон як основне блюдо, також його можна подавати невеликими порціями в якості закуски на святковий стіл. У будь-якому випадку, ваша родина і гості будуть задоволені.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Гриби – 300 гр.
  • Картопля – 300 гр.
  • Сметана – 200 гр.
  • Масло рослинне – 10 мл
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – 1 гр.

Процес приготування:

Рецепт приготування жульєна з фаршем і грибами в духовці смачний! Гриби обсмажити з додаванням рослинної олії до рум’яного кольору.

Фарш обсмажити до апетитної скоринки.

часник Пропустіть через прес.

Для соусу в окремій глибокій мисці змішати сметану, пропущений через прес часник і сіль.

У форми для запікання викласти спочатку половину грибів.

Картоплю очистити, натерти на крупній тертці. Натертий картопля – другий шар нашого жульєна.

Третім шаром йде фарш.

Останній шар – залишилася половина грибів.

Залити жульєн соусом, відправити в духовку на 20 хвилин (температура 200 градусів).

Готовий жульєн з фаршем нарізати порційними шматочками, подавати гарячим. Приємного апетиту!

Жульєн з грибами Жульєн з картоплею Жульєн з сметаною Жульєн класичний