Жульєн з фаршем – прекрасне рішення для обіду або легкого вечері. Це ситне блюдо з фаршу і грибів відмінно впишеться у ваш раціон як основне блюдо, також його можна подавати невеликими порціями в якості закуски на святковий стіл. У будь-якому випадку, ваша родина і гості будуть задоволені.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Гриби – 300 гр.
- Картопля – 300 гр.
- Сметана – 200 гр.
- Масло рослинне – 10 мл
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – 1 гр.
Процес приготування:
Рецепт приготування жульєна з фаршем і грибами в духовці смачний! Гриби обсмажити з додаванням рослинної олії до рум’яного кольору.
Фарш обсмажити до апетитної скоринки.
часник Пропустіть через прес.
Для соусу в окремій глибокій мисці змішати сметану, пропущений через прес часник і сіль.
У форми для запікання викласти спочатку половину грибів.
Картоплю очистити, натерти на крупній тертці. Натертий картопля – другий шар нашого жульєна.
Третім шаром йде фарш.
Останній шар – залишилася половина грибів.
Залити жульєн соусом, відправити в духовку на 20 хвилин (температура 200 градусів).
Готовий жульєн з фаршем нарізати порційними шматочками, подавати гарячим. Приємного апетиту!
Жульєн з грибами Жульєн з картоплею Жульєн з сметаною Жульєн класичний