Як правило, подають жульєн порційно в спеціальних ємностях, кокотницях. Проте, вдома можна приготувати це блюдо в одній формі, сковороді або скляної чаші. Така гаряча закуска припаде до смаку вашим близьким.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сметана – 150 гр.
- Печериці свіжі – 0.5 кг
- Сир – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Перець чилі – за смаком
- Сіль – за смаком
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
Процес приготування:
Для того щоб приготувати жульєн з грибами, сиром та сметаною в кокотницях, зніміть з лушпиння цибулі, дрібно наріжте. Печериці наріжте тонкими пластинками.
На розігріту сковороду влийте соняшникову олію, обсмажте цибулю, потім додайте гриби і готуйте 5 хвилин.
Додайте на сковороду сметану, сіль і перець за смаком, смажте до загустіння.
грибну масу Розкладіть по кокотницях, зверху посипте тертим сиром.
Кокотниці поставте в розігріту до 250 градусів духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився. Перед подачею прикрасьте жульєн зеленню.
Приємного апетиту!
Жульєн в кокотницях Жульєн з грибами і сиром в духовці Жульєн з печериць Жульєн з печерицями та сиром Жульєн з сметаною Жульєн класичний