Страва французької кухні у вас вдома – легко! Жульєн з грибами на сковорідці готується швидко і без особливих зусиль з боку господині. Ідеальне поєднання інгредієнтів точно припаде до душі навіть самим вибагливим поціновувачам високої кухні. Не відмовляйте собі та своїй родині в задоволенні!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 500 гр.
  • Гриби – 500 гр.
  • Сметана – 350 гр.
  • Сир – 150 гр.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати жульєн з куркою, грибами, сметаною і сиром на сковороді? Куряче філе помити, обсушити на паперовому рушнику. Порізати м’ясо невеликими кубиками. Розігріти сковороду з вершковим маслом, обсмажити філе з двох сторін до золотистого кольору.

До курки додати довільно нарізані гриби, тушкувати все на повільному вогні 5-7 хвилин.

Для приготування соусу в окремій мисці змішати сметану з сіллю і перцем.

Додати до соусу потроху борошно, ретельно перемішати.

По консистенції отриманий соус повинен нагадувати густу сметану.

В сковороду до курки та грибів вилити сметанний соус, перемішати. Тушкувати 10 хвилин. При необхідності доводити жульєн.

Натерти сир на крупній тертці. Тертий сир висипати в сковороду до решти інгредієнтів, перемішати. Тушкувати ще 5 хвилин.

Жульєн з грибами на сковорідці готовий! Швидше розкладайте по тарілках і подавайте до столу ароматне і смачне блюдо!

Жульєн Жульєн з грибами Жульєн з грибами на сковорідці класичний Жульєн з куркою і грибами Жульєн з куркою і грибами в духовці Жульєн з куркою і грибами на сковорідці Жульєн з куркою, грибами і сметаною