Корисний і корисний житній хліб можна приготувати в хлібопічці з солодом. Домашній продукт доповнить будь-які прийоми їжі і порадує своїм ніжним смаком і приємним ароматом.
Інгредієнти: на .
- Житнє обдирне борошно – 1,5 склянки
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Сухий квас з солодом – 120 гр.
- Цукор-пісок – 4 ч. л.
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Сухі дріжджі – 2 ч. л.
- Вода – 1,5 склянки
- Масло рослинне – 40 мл
- Ізюм – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування житнього хліба з солодом в хлібопічці? Солод відправляємо в склянку. Заливаємо продукт половиною склянки окропу.
Гарненько розмішуємо і залишаємо до охолодження.
В цей же час в хлібопічка відправляємо склянку постигла кип’яченої води, сіль, цукор і рослинне масло.
Далі вливаємо солод, але тільки коли він охолоне.
В останню чергу у форму викладаємо борошно, сухі дріжджі і трохи родзинок, але можна обійтися і без нього.
Включаємо режим «житній хліб»і чекаємо повної готовності.
Готуватися хліб буде приблизно 3,5 години. Замішування і вирівнювання відбудеться автоматично.
Після готовності житній хліб витягаємо їх форми хлібопічки. Готово, можна пробувати!
Житній хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці LG Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб з солодом в хлібопічці