Ніжне абрикосове ласощі обов’язково сподобається вашим рідним. Рецепт приготування максимально простий. Нам знадобиться всього два інгредієнти. Смачний джем буде довго радувати вашу родину під час сніданків і солодких перекусів.
Інгредієнти: на 0.9 л.
- Абрикоси – 1 кг
- Цукор-пісок – 800 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати абрикосовий джем по-кримськи? Абрикоси добре промиваємо в холодній воду, видаляємо кісточки і ріжемо на половинки.
Підготовлені абрикоси кладемо у велику каструлю і засипаємо цукром. Залишаємо на 4 години, щоб плоди пустили сік.
Ставимо каструлю на слабкий вогонь і варимо 20-30 хвилин. Періодично помішуємо і чекаємо повного розчинення цукру.
Даємо джему трохи охолонути і подрібнюємо вміст блендером до дрібної кашки. Потім продовжуємо варити ще 5-10 хвилин до легкого загусання.
Готово! Солодкий абрикосовий джем можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Абрикоси на зиму Варення з абрикосів без кісточок на зиму Джем з абрикосів Джеми