Аджика з зелених помідорів – це дуже смачна грузинська закуска. Її можна намазувати на бутерброди або додавати в гаряче. Вона виходить дуже смачною і пікантною. І зробить апетитніше будь-яку страву!
Інгредієнти: на 3.5 л.
- Помідори зелені – 6 кг
- Часник – 25 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 кг
- Перець чилі – 4 шт.
- Петрушка – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Оцет столовий 9% – 4 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати аджику із зелених помідор по-грузинськи просто! Всі овочі потрібно попередньо промити водою і очистити від лушпиння і насіння.
Потім подрібнюємо всі продукти (крім часнику і зелені) через м’ясорубку або ж блендером, як вам зручніше це зробити.
Ставимо на вогонь, солимо. Часник дрібно подрібнюємо і також додаємо в масу. Заливаємо олію і оцет і варимо ще 20 хв. на помірному вогні.
У гарячому вигляді розливаємо аджику в стерилізовані банки і закатуємо.
Приємного апетиту!
Аджика з болгарським перцем Аджика з гострого перцю Аджика з петрушкою Аджика з помідорів Аджика з помідорів і часнику класична Аджика з помідорів, гострого перцю і часнику Гостра аджика Зелені помідори на зиму