Бешбармак зі свининою готується швидше і простіше, ніж страва з додаванням яловичини або баранини. На виході ви отримаєте м’яке м’ясо з локшиною в ароматному наваристому бульйоні.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Часник – 1 зуб.
- Зелень – 1 пучок
- Паприка – 0.5 ч. л.
- Приправа для м’яса – за смаком
- Лавровий лист – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Для локшини: –
- Яйце – 1 шт.
- Вода – 60 мл
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Рецепт приготування бешбармака з свинини в домашніх умовах смачний! М’ясо заздалегідь розморожуємо. Зелень промиваємо і даємо їй обсохнути.
В тарілку просіваємо трохи борошна з сіллю. Розбиваємо в суху суміш яйце. Поступово вливаємо воду і замішуємо тісто.
Готовий щільний ком накриваємо тарілкою і даємо йому настоятися 10-15 хвилин.
Далі розкочуємо качалкою тісто до дуже тонкого шару.
Нарізаємо отримане широкими довгими смужками. Домашня локшина готова.
Відварюємо свинину з часником, лавровим листком, сіллю і приправою. Коли м’ясо стане м’яким, проціджуємо бульйон за допомогою сита.
М’яку відварну свинину ділимо на дрібні рвані шматочки. Можна це робити як ножем, так і руками.
нарізаємо Тонкими півкільцями цибулю, ошпарюємо його і обсипаємо паприкою. Розмішуємо.
В підсоленому окропі відварюємо домашню локшину до готовності. Приблизно 6-7 хвилин. Зливаємо воду, сам продукт викладаємо в глибоку тарілку.
На локшину викладаємо пряний цибулю.
Далі кладемо шар з м’яса, посипаємо його зеленню і заливаємо бульйоном. Бешбармак зі свининою готовий до подачі!
Бешбармак Бешбармак з свинини Бешбармак класичний